De voordelen van het kopen van gebruikte golfballen zijn talrijk. Met betere prijzen en minder milieubelasting kun je de beste golfballen spelen voor zeer goede prijzen, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere golf.

Honderden gebruikte golfballen van topkwaliteit

Het grootste assortiment gebruikte golfballen ter wereld

Koop gebruikte golfballen >

Groter assortiment en meer keuzemogelijkheden

Het assortiment gebruikte golfballen is enorm. Hier bij NJGolf vind je meer dan 2000 verschillende combinaties van modellen, kleuren en ontwerpen. Je kunt ook een specifiek modeljaar kiezen voor de meeste modellen. Je vindt alles, van de nieuwste tourballen, zoals bijv. Titleist Pro V1, TaylorMade TP5 en Callaway Triple Track tot de goedkoopste golfballen.

Titleist Pro V1 golfballen van topkwaliteit

Gebruikte Titleist Pro V1 golfballen in Pearl kwaliteit

Onze kwaliteitsklassen >

Gebruikte golfballen in verschillende kwaliteiten

Veel van de golfballen die worden achtergelaten zijn nog in topconditie. Om de beste ballen te onderscheiden van de meer gebruikte, worden gebruikte golfballen ingedeeld in verschillende klassen. Hoe meer klassen, hoe consistenter en beter de kwaliteit. Hier bij NJGolf sorteren we de ballen in vijf verschillende klassen en onze Pearl kwaliteit is als nieuw.

Welke klasse moet je kiezen?

Al onze klassen zijn voordelig geprijsd en presteren goed. In onze beroemde Pearl kwaliteit zijn de ballen als nieuw. Klasse AAAA en AAAA/AAA bevatten mooie ballen voor zeer goede prijzen. De lagere klassen AAA en AA zijn zeer voordelig geprijsde ballen waar je duidelijk kunt zien dat ze zijn gebruikt, maar de speelkwaliteit is nog steeds goed. Perfect voor vriendschapsronde of als oefenballen.

Gebruikte golfballen van hoge kwaliteit

Gebruikte golfballen tegen actieprijzen

WEEKDEAL >

Golfballen tegen zeer goede prijzen

Het is zeer voordelig om gebruikte golfballen te spelen. Hoeveel je bespaart ten opzichte van nieuwe golfballen varieert afhankelijk van het model, modeljaar, ontwerp en klasse. De laagste prijzen vind je in onze goedkope golfballen categorie. De beste acties zijn te vinden op onze SALE pagina.

Snelle leveringen en eenvoudige aankopen

Het kopen van gebruikte golfballen online is heel eenvoudig. De levertijd bij NJGolf is slechts 2-3 dagen en wij verzenden je bestelling uiterlijk de volgende werkdag. De betaling kan eenvoudig worden gedaan met een kaart, PayPal of factuur.

Gebruikte golfballen, een milieuvriendelijke keuze

Op en rond de golfbanen liggen miljoenen golfballen, veel daarvan zijn in zeer goede staat. Het is overduidelijk om deze ballen op te pakken en opnieuw te gebruiken. Wat zowel bijdraagt aan een schonere omgeving als aan minder nieuwe productie.

Kwaliteitsgarantie

Je kunt met vertrouwen gebruikte golfballen kopen bij NJGolf. Met onze kwaliteitsgarantie kun je de ballen eenvoudig en kosteloos retourneren en volledig worden terugbetaald als je niet tevreden bent met de kwaliteit van de ballen.