Wij bij NJGolf willen onze klanten de best mogelijke service bieden en werken met de onderstaande koopvoorwaarden. Een voltooide bestelling betekent dat u onze koopvoorwaarden accepteert. Alle goederen blijven eigendom van NJGolf totdat de volledige betaling is ontvangen. De prijzen zijn inclusief 21% btw. NJGolf behoudt zich het recht voor om een aankoop te annuleren als er vermoedens van fraude zijn. Wij behouden ons het recht voor op eventuele prijsfouten, uitverkoop, voorraadfouten, leveringsvertragingen, enz. voor zover toegestaan volgens de geldende consumentenwetgeving.
Verwerking van persoonsgegevens en beveiliging
Wanneer u bij ons bij NJGolf winkelt, stemt u ermee in dat wij uw persoonlijke gegevens mogen opslaan en gebruiken voor gerichte marketing via e-mail, sms en andere kanalen. We gebruiken de door u verstrekte persoonlijke informatie om u goede service te bieden bij herhaalde aankopen. Wij bij NJGolf beschermen uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met de wetgeving inzake gegevensbescherming.
De persoonsgegevens die we opslaan in onze klantendatabase zijn:
Voornaam en achternaam
Persoonsnummer
Adres
E-mailadres
Telefoonnummer
Betaling
Klarna Checkout

In samenwerking met Klarna bieden wij de volgende betaalopties aan.
Betaling wordt telkens aan Klarna gedaan:

  • Klarna Factuur: Betaalbaar binnen 14 dagen na factuurdatum. De factuur wordt bij verzending van de goederen uitgegeven en per e-mail verzonden. De factuurvoorwaarden vindt u hier.
  • iDEAL
  • Kaart (Visa/ Mastercard)
  • Automatische incasso
De betaalopties worden aangeboden via Klarna Checkout. Meer informatie en de gebruiksvoorwaarden voor Klarna Checkout vindt u hier. Algemene informatie over Klarna vindt u hier.
Uw persoonsgegevens worden door Klarna behandeld in overeenstemming met de geldende privacywetgeving en zoals vermeld in het privacybeleid van Klarna hier.

PayPal

Bij betaling met een door PayPal aangeboden betaalmethode wordt de verwerking uitgevoerd door de betaaldienstverlener PayPal. Klanten worden aangemoedigd om zich vertrouwd te maken met hun gebruiksvoorwaarden op de website van PayPal. Bij betaling met een door PayPal aangeboden betaalmethode wordt de verwerking uitgevoerd door de betaaldienstverlener PayPal. Klanten worden aangemoedigd om zich vertrouwd te maken met hun gebruiksvoorwaarden op de website van PayPal.
Levering
Alle bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen geplaatst na 12:00 uur worden de volgende werkdag verzonden. Als uw bestelling om welke reden dan ook niet op tijd kan worden verzonden vanwege een fout, zullen we contact met u opnemen. We verzenden uw goederen met DHL of GLS, afhankelijk van uw keuze bij het afrekenen. De levertijd is normaal gesproken 2-3 werkdagen. Zodra we uw pakket hebben verzonden, ontvangt u een e-mail met een link waarmee u uw pakket kunt volgen.
Altijd gratis retourneren en 90 dagen open aankoop
Bij NJ Golf bieden wij u een retourperiode van 90 dagen aan, en u hoeft geen verzendkosten te betalen om uw artikel naar ons terug te sturen. Wij dragen de verzendkosten. Het artikel moet in wezenlijk onveranderde staat worden teruggestuurd, anders geldt het herroepingsrecht niet. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice als u uw bestelling wilt retourneren.
Klacht
Gelieve contact met ons op te nemen in het geval van een verkeerde bestelling voor verdere instructies. Een verkeerd of beschadigd product moet binnen 14 dagen worden gemeld. Bij retournering van een verkeerd of beschadigd product draagt NJ Golf alle kosten.
Niet-geclaimde pakketten
Als het pakket niet wordt opgehaald bij het afhaalpunt, behoudt NJGolf zich het recht voor om de klant 10€ in rekening te brengen. Deze kosten worden in rekening gebracht om de heen- en terugzendkosten evenals de verwerking van de zending te dekken.
Overmacht
Gebeurtenissen die buiten onze controle vallen, kunnen niet aan ons worden toegeschreven. Gebeurtenissen die onder Force Majeure vallen, omvatten bijvoorbeeld oorlog, natuurrampen, stakingen en branden. Dit sluit echter andere gebeurtenissen niet uit. NJGolf Handelsbolag is niet verantwoordelijk voor extra kosten als gevolg van vertraagde leveringen tijdens situaties van overmacht.