Golfballen van hoge kwaliteit tegen goede prijzen is ons motto. We recyclen golfballen van de hoogst mogelijke kwaliteit tegen zo gunstig mogelijke prijzen.
Werelds grootste assortiment
Wij zijn trots om het grootste assortiment golfballen ter wereld aan te bieden. In ons assortiment vind je meer dan 2000 verschillende combinaties van modellen, ontwerpen en klassen.
Kwaliteit staat centraal sinds 2010
Meer dan 10 jaar hebben we een proces ontwikkeld waarbij we golfballen op een zeer efficiënte manier recyclen. We werken met de beste ballen en onze kwaliteit is wereldklasse.
Goede prijzen
Bij ons krijg je altijd veel kwaliteit voor je geld. Gerecyclede golfballen mogen niet te veel kosten en we streven er altijd naar om de best mogelijke prijzen te bieden.
Kwaliteitsgarantie
Je kunt met een gerust hart golfballen kopen bij NJ Golf. We bieden een volledige kwaliteitsgarantie op al onze golfballen en je kunt je producten binnen 90 dagen gratis retourneren.
Wie zijn wij?
NJGolf wordt gerund door Niclas Ahlqvist en Jerry Prelog. Twee ondernemers uit Vårgårda, Zweden die de mogelijkheden van het recyclen van golfballen hebben ontdekt. Samen met bekwaam personeel werken we eraan om het recyclen van golfballen naar een hoger niveau te tillen.
Neem gerust contact met ons op bij vragen of opmerkingen.